300 arrangementer i 2023!

Tusen hjertelig takk for året som har gått! Og for et år det har vært!

Vi ser tilbake på utallige møter og skapende kunstprosesser med barn, unge og kunstnere. Det har vært workshops og Scratch-kvelder, skrivekonkurranser, visninger og konserter under Pride, Elvelangs og Oslo Kulturnatt – bare for å nevne noe!

Vi avsluttet 2023 med en to måneders residens på Gamle Munch i Tøyengata 53. Her ønsket vi alle velkommen til et interaktivt kunstrom fylt med delingskultur, kunst og prosess. Vi inviterte alle til å oppleve, skape, se, bygge og dele. Vi har arrangert over 150 gratis arrangementer; skolebesøk, workshops for barn, unge og voksne, familiedager, kollektiv maling, utstillinger, nabolagstreff, konserter, forestillinger, samtaler, performances, foreldrekafé og mer.

Vi har hatt flere tusen besøkende som har satt sine spor med utveksling av tekster, tegninger, historier, minner, oppskrifter, dikt-bytte, samtaler, lyd og bevegelse. Sammen skapte vi en mangfoldig kunstarena og et kulturhus for nabolaget.

En stor takk til alle som har vært med oss i år- barn, ungdom, kunstnere, mentorer og veiledere, frivillige, ildsjeler og publikum.

Og sist, men ikke minst, en stor takk til våre støttespillere Oslo kommune, Sparebankstiftelsen DNB, Talent Norge og Kulturrådet og samarbeidspartnere som gjør dette arbeidet mulig.

TekstLab er nå tilbake for å ta fatt på 2024, og vi ser frem til flere opplevelser!

Hilsen fra TekstLab-teamet

Foto: Tale Hendnes / Maja Brenna