TekstLab Ung er 10 år! Vi feirer med Scratch med Unge Stemmer på Tøyen

Er du mellom 10-15 år? Har du en idé som du vil utvikle, skrive eller spille?
En låt, rap, tekst, dans eller historie? Vil du teste ut noe og prøve deg på scenen? Er du interessert i film og visuell kunst? Vil du være skapende, uttrykke og bevege deg, skrive, møte andre barn, unge og kunstnere? 

Bli med! Vi møtes på Biblo, spiser god mat, jobber og viser frem på scenen og i det offentlige rom. Sammen feirer vi at TekstLab Ung er 10 år! Vi tar også en felles dans på Tøyen torg og utenfor Aktivitetshuset K1 for å feire den internasjonale Dansens Dag.

Når? Fredag 29. april fra kl. 14.00
Hvor?
På Deichman Biblo Tøyen og det offentlige rom, Tøyen

Fra TekstLab Scratch: Unge Stemmer Herfra under Åpen Dag på Deichman Biblo Tøyen, 2019. Video: Ortenheim Photography

Scratch er en åpen arena der barn, ungdom og unge kunstnere er skapende sammen, og kan utvikle og dele egne tekster, idéer, konsepter eller prosjekter som er under utvikling. På Scratch møter du veiledere og kunstnere med bakgrunn i blant annet dans, performance, musikk, spoken word, poesi og tekst.

Har du erfaring fra flere kulturer eller snakker og skriver flere språk / dialekter, så har du en spennende bakgrunn for å lage nye historier og uttrykk.

Scratch på Deichman Biblo Tøyen er gratis for deg mellom 10-15 år og du trenger ikke tidligere erfaring for å bli med.

Vil du være med? Ta kontakt med oss og meld deg på her:
Facebook: facebook.com/TekstLab
Instagram: @tekstlab
Mail: ung@tekstlab.com
Telefon: 405 29 912

Velkommen!


TekstLab Ung er støttet av Sparebankstiftelsen DNB, Oslo kommune, Kulturrådet, Bergesenstiftelsen, Kulturtanken og Områdeløft Grønland og Tøyen

Foto: Ortenheim Photography