TekstLab for barn og ungdom på Grønland, Tøyen og Holmlia!

Har du en god idé som du vil utvikle, skrive eller spille? En låt, tekst, dans, film, rap eller historie? Bli med på TekstLab i høst! Vi har gratis tilbud og ledige plasser for barn 10-15 år og ungdom 13-23 år på Grønland, Tøyen og Holmlia!

Alle workshopene holdes av profesjonelle kunstnere og fokuserer på at de unge selv skal skape sin egen kunst – f.eks. dans, tekst, musikk, tegning og film sammen med hverandre og kunstnere. Her kan du være med uansett språk, bakgrunn og erfaring. Du kan melde deg på eller bare møte opp!

ONSDAGER KL. 14.30-16.00 PÅ DEICHMAN BIBLO TØYEN 10-15 ÅR
Bli med oss en gang i uken fra onsdag 04. sept – onsdag 16. okt
(NB: ikke i høstferien). Onsdag 25. september inviterer vi alle til å være med på Scratch – her kan man vise frem sin egen dans, rap, tekst og historie på Biblo-scenen!

TORSDAGER KL. 17.00-19.00 PÅ FORANDRINGSHUSET GRØNLAND, 13-23 ÅR
SENTRALEN OG GAMLE MUNCH
TekstLab Unge Stemmer er en gruppe som møtes hver uke fra torsdag 05. sept- torsdag 14. nov på Forandringshuset Grønland. Noen utvalgte workshops blir på Sentralen og Gamle Munch. Dette er gruppen for deg som ønsker å være skapende, uttrykke og bevege deg, skrive, møte andre ungdommer og kunstnere. Sammen lager vi fortellinger, eksperimenterer og prøver ut ulike ideer. Les mer om TekstLab Unge Stemmer her!

HØSTFERIEN KL. 14.00-16.00 PÅ DEICHMAN BIBLO HOLMLIA 10-13 ÅR
Vi er glade for å være tilbake på Holmlia – og denne gangen i byens nyeste barne-og ungdomsbibliotek. Velkommen til workshops i høstferien fra mandag – torsdag. Vi avslutter uka med Scratch visning på Biblo-scenen hvor alle får mulighet til å vise frem sin egen dans, rap, tekst og historie. Vi spiser mat og koser oss.

Fredag 18. oktober er alle barn, ungdom, søsken, foreldre og familier invitert til Scratch forestilling i selveste Marmorsalen på Sentralen – TekstLab Festival Glokale stemmer!

Hjertelig velkommen! Som alltid er alle TekstLab workshops og arrangementer gratis og åpene for alle.