Susanne Xin deltar under Refugee Week på Southbank Centre i London 25. og 26. juni.

I samarbeid med Southbank Counterpoints Arts skal Susanne være med på Scratch søndag 26. juni fra kl. 12.00.Dette arrangementet har gjestevisninger i samarbeid med TekstLab og Susanne skal denne dagen delta med sitt prosjekt Cây đa på Queen Elizabeth Hall-scenen.

Susanne deltar også i programmet About us! lørdag 25. juni.kl 19:45. Musikk og “spoken word” presenteres av paradigmeskiftende artister fra hele verden. Andre deltakere er DJ TrYb, samt liveopptredener fra Isatta Sheriff, Suhaiymah Manzoor-Khan og Kofi Stone. Programmet er kuratert av Awate.

Cây đa er utviklet i TekstLab Inkubator. Dette er en musikalsk forestilling som handler om flukt, sårbarhet, identitetsforvirring og kjærlighet. Egne historier fra oppveksten, foreldrenes kamp som båtflyktninger og vietnamesiske folkeeventyr presenteres i et meditativt landskap gjennom å utforske og eksperimentere med «extended techniques» og preparering av flygelet. Veiledere er Ellen Ugelvik, Cecilie Steen Lindemann og Shanti Brahmachari.

Susanne Xin har tidligere deltatt i TekstLab Unge Stemmer og Prøverom Ung, og er innrullert i TekstLab Inkubator. Susanne er også involvert som teaching artist for barn og ungdom og samskapende kunstner i TekstLabs kollektive prosjekt i lokalsamfunn, Collective Rites.