Prøverom Ung med Ninthu Paramalingam

Foto: Iver Finne

I uke 8 skal Ninthu Paramalingam ha prøverom på Sentralen i Oslo. Veiledere for prøverommet er Shanti Brahmachari og Hanna Filomen Mjåvatn. Ninthu skal jobbe både med tekst, lyd og video i sitt prøverom.

Ninthu har vært deltager i TekstLab siden 2020 og deltok blant annet på Scratch i Marmorsalen under festivalen Glokale Stemmer i 2021. Hun er også ofte å møte på TekstLab Unge Stemmer.

Da Ninthu dukket opp på Tekstlab Unge Stemmer i 2020 hadde hun aldri skrevet et dikt før, men fant sansen for poesi gjennom metodene til TekstLab som legger fokus på kollektivitet og utforsking. Ninthu tar med sitt politiske arbeid og aktivisme inn i poesien for å utforske temaer knyttet til saker som står nær hjertet, som nykolonialisme, grenser, minner og ikke minst maten til moren. I prøverom skal hun òg ta med sin allsidige erfaring med radio og utforske lyd og video. 

TekstLab Ung

TekstLab arrangerer ukentlige møteplasser for ungdom blant annet på Nordic Black Theatre, Caféteatret og på Biblo Tøyen. TekstLab Unge Stemmer på Caféteatret er for deg mellom 13-26 år som liker å skrive, være skapende, uttrykke og bevege deg. Her møter du også andre ungdommer og kunstnere. I tillegg til ukentlig aktivitet har vi også HangIn, Scratch og andre tilbud gående hele året. Sjekk vår kalender for å se hva som skjer.

Prøverom Ung

Prøverom Ung er en tverrfaglig, fri og åpen utforskningsarena som gir ungdom og unge kunstnere en mulighet til å utvikle en idé, konsept, prosjekt eller tekst.

Har du en god idé, konsept eller tekst som du ønsker å utvikle og prøve ut over tid? I prøverom kan du prøve ut idéen din sammen med kunstnere og mentorer.

Ønsker du mer informasjon eller å sende inn din søknad?
Ta kontakt med oss på:

@tekstlab
ung@tekstlab.com  
+4790475552