TekstLab Unge Stemmer

Vil du bli med?

Hver uke møtes ungdom fra hele Oslo mellom ca. 13 og 24 år på Tøyen og Grønland i Bydel Gamle Oslo og i Sentrum for å utvikle kollektive fortellinger, og eksperimentere med hvordan de kan utvikle et felles kunstnerisk uttrykk frem til visning og produksjon. I tillegg får deltakerne mulighet til å utvikle egne tekster, ideer og performance-uttrykk med støtte fra og i samspill med hverandre, kunstnere, mentorer og veiledere.

Foto: Ortenheim

Har du en idé som du vil utvikle, skrive eller spille? Har du en låt, tekst, dans eller historie? Er du intressert i film og visuell kunst? Vil du være skapende, uttrykke og bevege deg, skrive, møte andre ungdommer og kunstnere? Bli med i TekstLab Unge Stemmer!

Har du erfaring fra flere kulturer eller snakker og skriver flere språk / dialekter, så har du en spennende bakgrunn for å lage nye historier og uttrykk. Du trenger ikke tidligere erfaring for å melde deg på og tilbudet er gratis. 

Du møter forskjellige TekstLab kunstnere (dansere, skuespillere, musikere, slam-poeter, dramaturger, instruktører og billedkunstnere).

Du får også muligheten til å prøve ut idéene dine ved forskjellige scener med publikum på våre på Scratch-kvelder og vår årlige festival


Mandager kl. 16.30-19.15
Starter 6.sept.2021
Cafeteatret, Grønland
for deg mellom 13-23 år


I perioder der det ikke er mulig med fysiske workshops møtes vi på vår digitaleplattform.


TekstLab Unge Stemmer (TUS) ble etablert i 2012 av Shanti Brahmachari
Deltakerne i TUS medvirker i flere av TekstLabs produksjoner og visninger på nasjonale og internasjonale scener, festivaler og arenaer.

Foto: Ortenheim Photography

desember 2021