TekstLab presenterer sin arbeidsmetode på Kulturkonferansen i Akershus / by Christine Vik Bratvold

Under Kulturkonferansen i Akershus «Mind the gap» 24. mai kl. 12:30 blir det presentasjon og workshop med TekstLab. Du møter kunstnerisk leder Shanti Brahmachari og scenekunstnerne Ornilia Percia Ubisse, Christine Vik Bratvold, Mariko Miyata Jancey og Hilde Hannah Buvik  fra TekstLab i en arbeidsdemonstrasjon om metoden for å skape en arena for aktiv deltakelse, nye stemmer, nye historier og uttrykk.

Foto: Frédéric Boudin

Foto: Frédéric Boudin

TekstLabs metode og pedagogikk har som intensjon at alle deltakere, barn, ungdom og kunstnere, i  kunstprosessene skal oppleve og erfare at de har evner og muligheter til å uttrykke seg som individer i kollektive prosesser. Deltakerne eksperimenterer i samspill med kunstnere, prøver ut egne ideer og finner slik frem til egne sceniske uttrykk og kollektiv performance.

TekstLab – er en fri og åpen arena for å utvikle nye stemmer, historier og uttrykk i kunsten og i samfunnet. Det er et laboratorium der deltakerne kommer med egne ideer til tekster og forestillinger. Hver enkelt bestemmer selv hvilke former de ønsker å utvikle teksten i – låt, dans, musikk, teater, poesi eller spoken word.

Kulturkonferansen i Akershus «Mind the gap» finner sted på Lillestrøm Kultursenter 24. & 25. mai.
Programmet finnes HER og følg med på Facebook HER

Foto: Frédéric Boudin

Foto: Frédéric Boudin