Forestilling "Tro og overbevisning" 8. og 9. mai @Sentralen / by Christine Vik Bratvold


TekstLab presenterer:  "Tro og overbevisning" av og med Christine Vik Bratvold
- For ungdom (fra 14 år) og voksne

Hvor langt? Hvor mye? For hva? For hvem?  Hvor langt er jeg villig til å strekke meg for det jeg synes er viktig? Jeg har et hemmelig våpen – jeg kan kle på meg overbevisningen …

Forhåndsreserver billetter her - gratis inngang:
Tirsdag 8. mai kl 19. Reserver billett HER       Onsdag 9. mai kl 17. Reserver billett HER 

Gymsalen (4.etg) / Sentralen. Velkommen! Se facebook event HER

29389460_10160428736895571_9034359343725674496_o.jpg


«Tro og overbevisning» tar utgangspunkt i hvor stor plass en eneste tanke eller idé kan ta i menneskesinnet - i menneskekroppen.

Å tro. Å være overbevist. Å ha noe å holde seg til i en tilværelse som er i konstant endring, er grunnleggende for mennesket. Selve følelsen av å tro på noe - være overbevist om noe – er universal. Hva vi tror på og er overbevist om, hvorfor og hvordan er individuelt. En forestilling med mange spørsmål. Om små og store overbevisninger. Om å tro på noe eller noen. Om hvordan en idé kan ta fullstendig overhånd. Med dans, tekst og hundrevis av mandler inviterer Vik Bratvold til en tankevekkende forestilling.

Prosjektet er utviklet i og støttet av TekstLab Inkubator med støtte fra Talent Norge, Sparebankstiftelsen og Bergesenstiftelsen. Forestillingen arrangeres i samarbeid med Sentralen UNG.