TekstLab Unge Stemmer: Scratch-stunts på SPKRBOX! / by Christine Vik Bratvold

Råtekster, monologer, dans, spoken word på Avant Garden, Trondheim, fredag 18. september

Scenekunstnere og TekstLab Unge Stemmer: Scratch-stunts på TRONDHEIM- SPKRBOX Hiphopteaterfestival!

Uma Isabelle Schanke, Jeaninne Masika Lukusa, Mariko Miyata Jancey og Vilde Elisabeth Espenes presenterer råtekster, monologer, dans og spoken word fredag 18. september på Teaterhuset Avant Garden i Trondheim fra kl. 21.30

Vil du komme å se? Tre arrangementer i én billett:  Kjøp billett til "The Trond Wiger Fucking Life Show" via Avant Garden sine nettsider. Billetten gir deg mulighet til å se tre arrangementer samme kveld- deriblant TekstLab Scratch fra kl. 21.30. Dette blir litt av en helaften - hvor Scratch avslutter det hele kvelden Se hele programmet HER.

Foto: Frédéric Boudin