TekstLab Unge Stemmer på konferansen: Dating Violence Among Nordic Youth / by Christine Vik Bratvold

Fredag 15. april: Jeaninne Masika Lukusa fra TekstLab Unge Stemmer opptrer med Scratch stunts på konferansen: Dating Violence Among Nordic Youth, Nordic Expert Conference on Violence in Adolescents’ Intimate Relationships

TekstLab Unge Stemmer på konferansen: Dating Violence Among Nordic Youth
Nordic Expert Conference on Violence in Adolescents’ Intimate Relationships 

Fredag 15. april: Jeaninne Masika Lukusa fra TekstLab Unge Stemmer opptrer med Scratch stunts; spoken word: "His Fists" på konferansen: 

b14e61dd285a74353f23eb82bea29761_f272.jpg

Målsettingen for konferansen er å belyse hva som gjøres i de nordiske landene for å motvirke vold, voldtekt og usunne kjæresteforhold blant ungdom, og samle de erfaringene som organisasjoner som arbeider med likestilling i et mannsperspektiv sitter med. Erfaringsutvekslingen har som mål å utarbeide felles anbefalinger og retningslinjer for det videre nordiske arbeidet mot vold i parforhold mellom ungdom, med særlig fokus på hvordan kjærestevold påvirker gutter som utøvere og ofre, til bruk både for organisasjoner og myndigheter. Kunnskaps- og erfaringsutvekslingen vil resultere i en rapport med anbefalinger for det videre arbeidet mot vold i parforhold mellom ungdom i Norden.

Konferansen er et samarbeidsprosjekt mellom Reform og likestillingsorganisasjoner fra de andre nordiske landene.

Foto: Frédéric Boudin