TekstLab Unge Stemmer i samarbeid med Unni Gjertsen og kunstgalleriet Tenthaus / by Christine Vik Bratvold

TekstLab Unge Stemmer i samarbeid med Unni Gjertsen og kunstgalleriet Tenthaus: plattform Tenthaus Sessions

Tenthaus Sessions er en plattform som tar for seg kunst og pedagogikk, og undersøker diskursen gjennom utstillinger, seminar og publikasjon. Fra 26. mai - 19. juni viser Tenthaus Sessions arbeider av kunstner Unni Gjertsen.

Unni Gjertsen er basert i Oslo og arbeider med tekst og video i installasjoner, film og andre media. Hun bruker ofte en litterær tilnærming i sin praksis, og for tiden utvikler hun sitt første verk for scene. Persepsjon av geografi og historie er tilbakevendende tema. I utstillingen tar Gjertsen for seg iscenesettelse av rommet, hvor kroppens relasjon til byens arkitektur og eksperimentering med kraftfulle positurer står sentralt.

Torsdag 26. mai kl. 19.00 er Bianca Emilia Fjellstad, Rahel Marta B., Jasper Rasch Siverts, Astrid Thue Voss og Jeaninne Masika Lukusa fra TekstLab Unge Stemmer med på å åpne utstillngen med performative tekster og Scratch stunts. 

For mer informasjon HER

Foto: Unni Gjertsen

Foto: Unni Gjertsen

Foto: Unni Gjertsen

Foto: Unni Gjertsen