TekstLab Scratch Festival 2015 / by Christine Vik Bratvold

10 dager med nyskrevne råtekster, work in progress visninger, the politics of identity, samtaler, seminar, prøverom, festival café, scratch visninger & stunts på Dramatikkens hus, Cafeteatret / Nordic Black Theatre og Norsk Skuespillersenter. Festivalen er gratis

OPPDATERT_festival_flyer_bakgrunn_19_okt.jpg

TEKSTLAB SCRATCH FESTIVAL 6.-16. NOVEMBER
PÅ DRAMATIKKENS HUS, CAFETEATRET/ NORDIC BLACK THEATRE OG NORSK SKUESPILLERSENTER

MANDAG 9. NOVEMBER: ÅPNING TEKSTLAB SCRATCH FESTIVAL
DRAMATIKKENS HUS

17.00 The Flying Carpet Arbeidsdemonstrasjon ved Julia Varley, Odin Teatret
"Text is a carpet that has to fly far away." With this sentence as a starting point the demonstration works its way through the past thirty years of Odin Teatret performances in which Julia Varley has taken part. Few essential explanations accompany the vocal work that exemplifies the passage of the word from the written form to space, from coldness of paper to the freedom of interpretation". 

Gratis inngang ved påmelding: HER

Arbeidsdemonstrasjonen er en del av seminaret: Kompetanse for Mangfold
Arrangert av forskningsgruppa UTSNIDT: et samarbeid KHiO, HiOA, UiS og TekstLab/Artxchange Seminaret har som mål å løfte mangfoldsperspektivet frem i drama og teaterutdanningen. For mer informasjon om Kompetanse for Mangfold HER

19.00 Åpning TekstLab Scratch Festival
Velkommen med Shanti Brahmachari, kunstnerisk leder TekstLab

Scratch visninger fra the politics of identity

Foredrag, film og samtale:
Theatre as a cultural catalyst med Eugenio Barba, kunstnerisk leder ved Odin Teatret

Påmelding til åpning: festival@tekstlab.com

For program og mer informasjon HER

TekstLab er støttet av Norsk Kulturråd, Fond for utøvende kunstnere, Bergesenstiftelsen & Talent Norge og TekstLab Scratch Festival gjennomføres i samarbeid med Norsk Skuespillersenter, Dramatikkens hus og Cafeteateret / Nordic Black Theatre

12074738_791907397585821_8530939286788686477_n.jpg