TekstLab på Scenetekstivalen i Tromsø 2016 / by Christine Vik Bratvold

Scenetekstivalen arrangeres i år for tredje gang. Denne gangen har Ferske Scener invitert alle organisasjoner og institusjoner som driver med manusutvikling i Norge på spleiselag. La oss dele manus som er under utvikling, la oss inspireres av hverandres forskjellighet. Gjennom samarbeid kan vi bidra til at flere manus møter sitt publikum.

TekstLab er en av flere samarbeidspartnere i årets Scenetekstival, sammen med Dramatikkens hus, Norsk Dramatikkfestival, Master og stipendiatutdanningen i scenetekst ved Kunsthøgskolen i Oslo, Propellen Teater, Trafo, Hålogaland Teater og Figurteatret i Nordland

Mandag 25. april kl. 15.30-17.30: Bianca Emilia Fjellstad, Heta H. A. Kerokoski, Jeaninne Masika Lukusa og Uma Isabelle Schanke fra TekstLab Unge Stemmer presenterer egne råtekster og Scratch stunts påTalentenes Tekstival, Tromsø Bibliotek. Facebook event HER

Tirsdag 26. april kl. 14.00-15.00: "Egentlig ..." Prøvesalen, Hålogaland Teater.
Facebook event HER

Onsdag 27. april kl. 12.30-13.30: "Det usagte, de uhørte" Prøvesalen, Hålogaland Teater.
Facebook event HER

For mer informasjon om festivalen og fullt program HER

Foto: Frédéric Boudin

Foto: Frédéric Boudin

Foto: Frédéric Boudin

Foto: Frédéric Boudin