Oslo's råeste unge stemmer på Miniøya & Kulturfest Tøyen / by Christine Vik Bratvold

6393dfc80f18a6966a7fcecac0253c02_f510.jpg

Sammen med barn og ungdommer på Jordal skole, Biblo Tøyen, Tøyen Deichmanske Bibliotek, Aktivitetshuset K1 og Tøyen Aktivitetsskole har TekstLab jobbet med å løfte unge stemmer og utvikle nye fortellinger, nye historier og nye uttrykk. 

Se, hør og opplev stemmene på Miniøya 11. juni og Kulturfest Tøyen 13. juni 2017! 

TekstLab fyller Tøyenparken med nyskrevet musikk, fortellinger og historier; sang, dans, tekst, poesi og rap.
 

Beharie og Jesper Jansen - fra TekstLab Inkubator, støttet av Talent Norge, med nyskrevet låt og musikk

Thea og Jasper - tekst, dans og performance  

Abdi og Pelle - ny rap

                                           ... og mye mer

 

TUS arbeider eksperimentelt med tekst og performans, der barn og unge selv skriver, utvikler og uttrykker sine egne tekster. I samarbeid og i samspill med ulike scenekunstnere, utforsker barn og unge hvilken form teksten skal fortelles i. 

 

Vi takker våre samarbeidspartnere på Tøyen: Biblo Tøyen, Jordal skole, Tøyen AKS, Aktivitetshuset K1, Tøyenfest, Miniøya, Kulturfest Tøyen og Tøyen Deichmanske bibliotek! "Unge stemmer på Tøyen" prosjektet er støttet av Norsk kulturråd, Oslo Kommune, Bydel Gamle Oslo, Tøyenløft og Sparebankstiftelsen. 

Foto: Bianca Emilia, Frédéric Boudin & TekstLab