Inkubator- mulighet for fordypning for unge stemmer & scenekunstnere / by Christine Vik Bratvold

TekstLab Inkubator er en ny internasjonal arena der unge og etablerte scenekunstnere får fordype seg i utvikling av scenetekst over lengre tid. Vi ønsker at dette skal være et frirom for eksperimentering og utforskning av nye ideer, historier og kunstneriske uttrykk. I løpet av de neste tre årene skal vi gjennomføre flere lengre laboratorier med strukturert og tilpasset mentoring og veildening. TekstLab Inkubator støttes av Bergesenstiftelsen & Talent Norge.


På Blå: Lansering #Pressekonferansen - Ny satsning fra Talent Norge: TekstLab Inkubator #Lansering på Blå,

Spoken Word av Jeaninne Masika Lukusa fra TekstLab Unge Stemmer "Drowned Libyan Vows" & "His Fist"

1.jpg
Foto: Frédéric Boudin

Foto: Frédéric Boudin