Bilkollektivet samarbeider med Oslos råeste unge stemmer & scenekunstnere / by Christine Vik Bratvold

TekstLab kunstnere inspirerer til å ta beina fatt og se livet fra et litt annet perspektiv. Kom på TekstLab Scratch Festival 26.-31. oktober på Biblo Tøyen, Dramatikkens hus & Cafeteatret / Nordic Black Theatre www.tekstlabfestival.com

bda2f46218b48200e6ee32926e54c5ab_f453.jpg

Velkommen til TekstLab Scratch Festival, - en aktuell scenekunstfestival med fortellinger om identitet, tilhørighet, utenforskap, flukt, adopsjon, familie, makt og avmakt i dagligliv og arbeidsliv. Gratis inngang på alle visninger - for ungdom fra 13 år og voksne

Vi lever i en hverdag der det globale utgjør en del av våre daglige liv. Vi lever på en verdensscene der hver av oss definerer flere og skiftende identiteter. Vi lever i et glokalsamfunn. Dette utfordrer vår egen identitet, og hvordan vi forstår hvem vi er. Det er historier om å leve i et slikt glokal-samfunn som vises under TekstLab Scratch Festival hvor ”politics of identity” er årets tema. Vi på scenen er scenekunstnere, ungdom og barn fra hele Oslo. Vi speiler et samfunn med et mangfold av sosiale, språklige, etniske og kulturelle livserfaringer. Festivalen er et resultat av at mer enn tusen kunstnere, ungdom og barn i løpet av det siste året har laget nye scenetekster med utgangspunkt i egne erfaringer og opplevelser

Velkommen - vi ser frem til å møte deg! 
Følg oss gjerne på web. Her finner du fullt festivalprogram, og du kan reservere billetter 

Foto: Martin Siewartz Nielsen

Foto: Martin Siewartz Nielsen