Gode kritikker for Rare Frukter / by Christine Vik Bratvold

TekstLab #2 - Rare Frukter
av og med Sarah Ramin Osmundsen, Amina Sewali og Mimmi Tamba
På Dramatikkens Hus

I dette verkstedet, som foregår mellom 2.-12. april, utforsker vi musikk, lyd, lyriske tekster og poesi inspirert av kunstnerne Billie Holiday, Nina Simone og Miriam Makeba. Hva skjer når vårt språk møter disse verkene? På hvilken måte snakker de til oss i dag og hvordan påvirker deres liv vår kultur og samfunn?

I møte med kunstnerens egne stemmer, språk, bevegelesvokabular og personlige uttrykk, vil vi skape en scenisk råtekst. Vi jakter etter en fortellerform gjennom utforskning og lek med ulike uttrykksformer som slam, musikk, bevegelse og komposisjon i rom. Verkstedet vil utforsker teksten-  og musikkens romlighet og fysikalitet. Verkstedsprosessen er tverrfaglig og ledes av scenekunstnerne Cathrine Bjørndalen, Gunhild Bjørnsgård og Shanti Brahmachari.

Tekst & utøvere:  Amina Sewalli, Sarah Ramin Osmundsen, Mimmi Tamba
Vokalinstruktør: Tracee Lewis Meyn
Veiledere & Visning:  Cathrine Bjørndalen, Gunhild Bjørnsgaard, Shanti Brahmachari

Anmeldelse fra Scenekunst.no