Nyheter

Tusen takk til Gjensidigestiftelsen for støtten til årets SommerJAM !

TekstLab skal i år arrangere SommerJAM! for barn og ungdom i Bydel Gamle Oslo i uke 25 og på Holmlia i uke 32.

Vi skaper workshops der barn og unge kan selv velge hva de vil gjøre – lage sin egen dans, musikk, tekst, film eller video. De kunstneriske aktivitetene skjer i samspill med veiledere & kunstnere med høy kompetanse og lang erfaring med å jobbe med barn og unge. TekstLabs metode gjør at de unge opplever at egne ideer og fortellinger er viktige, og at de har rett til å bli sett og hørt, både i kultur og samfunnsliv.

Årets SommerJAM foregår i samarbeid med lokale aktører på nevnte steder, og vi ser frem til å treffe barn og ungdom i sommeruker fylt med gode opplevelser for alle! I tillegg til workshops blir det mat alle dager, og alt er gratis.

Vi legger snart ut mere informasjon om årets SommerJAM og hvordan man melder seg på her på Facebook og TekstLabs egne hjemmesider tekstlab.com. Du trenger ingen kunstnerisk erfaring for å være med, så følg med og meld deg på ! 

Og igjen: Tusen takk til Gjensidigestiftelsen som muliggjør dette: God Sommer !

Tusen takk til Kulturtanken for støtten til det kunstneriske programmet HangIN !

HangIN er et mobilt laboratorium der en tverrfaglig gruppe kunstnere/veiledere bringer utstyr for workshops og skaper møteplasser i lokalsamfunnet. På HangIN kan unge velge hva de vil gjøre uten prestasjonskrav, og møte kunstnere fra TekstLab som gir mulighet til å prøve ut det å lage sin egen låt, en dans, tekst og teste egne ideer med opplæring i bruk av mikrofon, loopmaskin og lære videre om kunstneriske prosesser, teknikker og materialbruk. Du kan også komme bare for å henge med oss, stille spørsmål, snakke og bli bedre kjent med de ulike tilbudene til TekstLab. Vi har med utstyr, kunstneriske veiledere og mat og gleder oss til å henge med dere!

HangIN er et av TekstLabs mange prosjekter i lokalsamfunnet. En stor del av TekstLabs virksomhet er innrettet for å nå det demokratiske idealet om at flest mulig skal ha reell mulighet og redskap til å uttrykke seg på egne premisser i kunst og samfunn. Vår oppgave er å støtte mange unge slik at de kan bli sett og hørt, og uttrykke seg på den måten de selv ønsker og formidle egne historier både i kultur og samfunnsliv.

Foto: Maja Brenna

Meld deg på vårt nyhetsbrev