TekstLab Scratch Kveld 19. april @Sentralen by Christine Vik Bratvold

TekstLab fyller 10 år i 2018 og torsdag 19. april kl. 18 feirer vi og ønsker velkommen til TekstLab Scratch Kveld i Vinterhagen på Sentralen!

VELKOMMEN! Gratis inngang!

På scenen ser du de råeste stemmene fra hele Oslo. Barn, ungdom og scenekunstnere fyller Vinterhagen på Sentralen med Scratch stunts: sterke og nyskrevne tekster, musikk, performans, rap, dans og poesi. Du møter scenekunstnere, Unge Stemmer fra Tøyen, Furuset, Stovner og Grønland & unge kunstnere fra TekstLab Inkubator.

Gratis inngang og byens beste Scratch snacks! Velkommen!

Hva er Scratch? Scratch er en åpen work-in-progress arena: 
[...]Scratch er et uttrykk for en prosess som starter helt fra grunnen. Deltakerne har en idé eller konsept som de ønsker å utvikle videre. Det kan være lyd/musikk, dans/bevegelse, muntlig eller skriftlig språk, objekt/visuelt uttrykk eller en kombinasjon av disse. TekstLab lager en ramme – et laboratorium – der deltakerne sammen med veiledere og andre utøvere eksperimenterer for å finne ut hvordan ideen kan finne scenisk form og uttrykk. Les mer på: http://www.scenekunst.no/sak/tekstlab-scratch-hva-er-det-egentlig/ https://www.tekstlab.com/tekstlab-scratch/

TekstLab Scratch er støttet av Norsk Kulturråd og Sparebankstiftelsen.

Scratch Kvelden er arrangert i samarbeid med Sentralen UNG

 Foto: Frédéric Boudin

Foto: Frédéric Boudin

TekstLab på Scenetekstivalen i Tromsø by Christine Vik Bratvold

TekstLab feirer 10 år i 2018, og på Scenetekstivalen feirer vi med å presentere nyskrevet musikk av Christian Beharie fra Talent Norges satsning TekstLab Inkubator, samt ny tekst, poesi og spoken word av Vivel Cortez Fredriksen og Hanna Asefaw fra TekstLab Unge Stemmer.

Eventene under Scenetekstivalen:

23. april kl. 13-14: Unge talenter 1 (med Hanna Asefaw)

23. april kl. 15-16: Unge talenter 2 (med Vivel Cortez Fredriksen)

23. april kl. 20-21: Unge talenter 3 (med  Christian Beharie)

 

TekstLab - ved Artxchange er en arena for å utvikle nye stemmer, historier og uttrykk.

 

 

Velkommen til en ny kollega i TekstLab by Christine Vik Bratvold

Denne uka begynner Justina Brazaite hos oss som en ny produsent/administrator.
Justina er frilans produsent innen scenekunst som i de siste årene har jobbet som prosjektleder og daglig leder ved Nydans Oslo.

I 2018 feirer TekstLab 10 års jubileum. TekstLab - ved Artxchange har som mål å skape et åpent og tverrfaglig miljø for å eksperimentere og praktisk utvikle nye fortellinger, scenetekster, performans og utrykk. Intensjonen med prosjektet er å få frem nye stemmer ved å gi kunstnere, barn og ungdom mulighet til å utvikle idéer, konsept, eller utkast til tekster gjennom prosessarbeid. Programmet i jubiluems år er stort og vi er veldig glade for å ha med oss Justina på laget.

 

IMG_20180313_142740394_1.jpg

Årets første Scratch Kveld: 28. februar Radar Scene / Asker Kulturhus by Christine Vik Bratvold

Årets første TekstLab Scratch Kveld skjer på Radar Scene i Asker Kulturhus! 

Onsdag 28. februar kl. 19.00
VELKOMMEN! Gratis inngang!

TekstLab Unge Stemmer fra Oslo og Asker tar over scenen med Scratch stunts: nye tekster, performans, rap, musikk, dans og poesi. Dette blir helt rått! Kom og se!

Scratch Kvelden er en forlengelse av TekstLab sine turné med den interaktive og performative workshopen "InterAKT" for 9. trinn i Den Kulturelle Skolesekken, Asker. 

Følg oss på Facebook HER

 Foto: Frédéric Boudin

Foto: Frédéric Boudin