Frid Ding

Frid Ding ble tatt opp i Inkubator april 2022, har bakgrunn fra dans og arbeider med tekst, bevegelse og film. I Inkubator utvikler de prosjektene «Brunt hus» og «Dritten i midten» med veiledning av Shanti Brahmachari, Hanna Filomen Mjåvatn og Maritea Dæhlin. Høsten 2023 deler Frid prosjektet «Brunt hus» på Gamle Munch 24.11

Brunt hus
”Jeg har tenkt mye på elver i det siste og hvordan de er i bevegelse. De beveger seg mot noe som binder oss sammen. Jeg har spesielt tenkt mye på Nilen og hva den betyr for familien min.” 

Hva er et hjem? Hvordan kartlegge minner? Gjennom lyder, bevegelser og ord utforsker Frid Ding tilknytningen til sin pappas familie. 
Brunt hus er en reise gjennom barndomsminner, opplevelser og følelser av sted og tilhørighet.

Kunstneriske veiledere: Maritea Dæhlin og Shanti Brahmachari

________

Frid har vært en del av TekstLab siden 2019, og startet først i TekstLab Unge Stemmer – et åpent laboratorium og møteplass hvor ungdom kan eksperimentere og prøve ut sine idéer i samspill med hverandre og kunstnere. Frid har deltatt og vist eget arbeid i prosess ved en rekke av TekstLabs festivaler og arrangementer som Ung i kunst, Glokale stemmer og Scratch-kvelder ved arenaer og scener som Interkulturelt Museum, Sentralen, det Gamle Munch museet, det digitale og offentlige rom. Frid har medvirket i flere av TekstLabs produksjoner og lokalsamfunnsprogram «Collective Rites«, samt som teaching artist i TekstLabs program for barn og ungdom på Tøyen, Grønland og Holmlia.

Jeg gleder meg veldig, og jeg er så takknemlig for å få muligheten til å fortsette min reise som kunster i TekstLab inkubator programmet. I tidligere prøverom har jeg fått utforsket og lært mer om meg selv som kunstner og person. Jeg er spent på å fortsette den utviklingen videre i TekstLab.