UNGE STEMMER HERFRA i samarbeid med Deichman Biblo Tøyen / Gamle Munch

Unge Munch på Gamle Munch, Tøyengata 53,
onsdag 23. november,
kl. 14.30 – 16.30

For deg som er 8-15 år. Har du en idé til en dans, sang, rap, dikt eller historie? Kanskje du er interessert i film eller visuell kunst? Sammen med kunstnerne Hanna Asefaw og Ornilia Ubisse kan du hver onsdag eksperimentere og prøve ut idéen din. Har du erfaring fra flere kulturer eller snakker flere språk eller dialekter, har du en spennende bakgrunn for å lage nye historier og uttrykk.

Foto: Tale Hendnes / TekstLab Unge Stemmer 10 år / Eva Kyomi

TekstLabs arrangementer og festival på Gamle Munch er en del av prosjektet Unge Munch på Gamle Munch 4.-25. november 2022: Et sted for, av og med skapende unge, et sted for mangfold, inkludering og fellesskap for alle barn og ungdommer, familie, nabolag, bydel og byen. Unge Munch på Gamle Munch er et samarbeid mellom TekstLab, Forandringshuset, Agenda X, Tabanka Dance Ensemble og Fargespill, Oslo.

TekstLab er en del av det lokale initiativet XMunchX, en paraply for Tøyenbaserte organisasjoner. Gratis inngang på alle arrangementer.

ungegamlemunch.com  / facebook.com/ungegamlemunch / @ungegamlemunch / facebook.com/XMunchX / tekstlab.com/festival / facebook.com/TekstLab /@tekstLab / ung@tekstlab.com

Takk til alle våre støtte- og samarbeidspartnere, kunstnere, veiledere og TekstLab-team gjennom 10 år.

TekstLab er støttet av Sparebankstiftelsen DNB, Oslo kommune, Kulturrådet, Talent Norge, Bergesenstiftelsen, Kulturtanken, KORO og Bydel Gamle Oslo.