TEKSTLAB UNGE STEMMER LAB: SHADOWS OF HOME med BLKBRD (UK) – reimagining a community space / Gamle Munch

BILLETTER

Unge Munch på Gamle Munch, Tøyengata 53,
mandag 21. november,
kl. 16.30 – 20.00

Interaktiv workshop der deltakerne inviteres til å gjenskape våre kollektive minner om Tøyen. Hvordan opplever vi rommet vi er i etter at de store maleriene til Edvard Munch er fjernet? Vi gjenskaper, tegner og kartlegger rommet på nytt og slik vi engang kjente det. Vi utforsker våre felles minner, det som er borte og det som er igjen. Vi vender perspektivet fra Munchs maleri og arbeider med å gjenskape minnene – skyggene – fra personer vi var glade i, steder som betyr mye for oss og hvordan vi ser våre egne nabolag – landskapet som er vårt hjem.

Med BLKBRD (UK), et kunstnerkollektiv med fire kunstner som samspiller med deltakerne i workshopen. Workshopen holdes på engelsk.

Foto: Ukjent

Arrangementet er en del av TekstLab Glokale Stemmer Festival 12.-21. november 2022. Gratis inngang på alle arrangementer.

TekstLabs arrangementer og festival på Gamle Munch er en del av prosjektet Unge Munch på Gamle Munch 4.-25. november 2022: Et sted for, av og med skapende unge, et sted for mangfold, inkludering og fellesskap for alle barn og ungdommer, familie, nabolag, bydel og byen. 

Unge Munch på Gamle Munch er et samarbeid mellom TekstLab, Forandringshuset, Agenda X, Tabanka Dance Ensemble og Fargespill, Oslo.

TekstLab er en del av det lokale initiativet XMunchX, en paraply for Tøyenbaserte organisasjoner. Gratis inngang på alle arrangementer.

ungegamlemunch.com • facebook.com/ungegamlemunch • @ungegamlemunch • hei@ungegamlemunch.com • facebook.com/XMunchX • tekstlab.com/festival • facebook.com/TekstLabfestival • @tekstLab • ung@admin

Takk til alle våre støtte- og samarbeidspartnere, kunstnere, veiledere og TekstLab-team gjennom 10 år.

TekstLab er støttet av Sparebankstiftelsen DNB, Oslo kommune, Kulturrådet, Talent Norge, Bergesenstiftelsen, Kulturtanken, KORO og Bydel Gamle Oslo.