TekstLab på Gamle Munch Kulturslott Sesongfestival!

Gamle Munch, Tøyengata 53,
lørdag 17. desember,
kl. 11.00 – 21.00

Bli med på sesongens siste heldagsfestival lørdag 17. desember på Gamle Munch Kulturslott på Tøyen fra kl 11 til 21! Gratis aktiviteter og inngang for barn, ungdom og voksne i alle aldre. Dørene åpner kl 10.00. Kom og møt oss i Tøyengata 53! Se Facebook event HER

Det blir TekstLab Unge Munch: Scratch stunts med unge stemmer! Du møter oss i foajeen, kafeen og i nærheten av julemarkedet fra kl 10.30-14.30.

Kl 11-12 inviterer XmunchX til samtale i Foredragssalen hvor vi deler erfaringer fra høsten til Byråd for kultur og idrett Omar Samy Gamal. Fra TekstLab får vi høre fra den unge kunstneren Frid Ding og kunstnerisk leder Shanti Brahmachari. 

Kom på festen og opplev unge stemmer med scratch stunts og delta på verksteder og juleverksteder, konserter, slampoesi, julelabyrint og teater, orkester, kunstutstillinger, silketrykksverksted, bibliotek, etiopisk kaffeseremoni, performance, danse-workshops, sceneshow, mat og drikke, lanseringer og giveaways. 

Alle er hjertelig velkomne! 

Vi er mange i byen vår som brenner og jobber iherdig hver eneste dag for å skape aktiviteter for, med og av barn og unge i Bydel Gamle Oslo. Dette er aktiviteter innen kunst og kultur hvor de sammen kan oppleve, skape og dele med hverandre. Denne høsten har flere av oss fått muligheten til å utforske bruksområdene til det gamle Munch museet, og hva dette huset kan bety for tilbydere og publikum i nærområdene. På denne dagen har vi slått kreftene sammen og laget Sesongfestival for deg og alle du kjenner. Vi viser frem smakebiter av alt det morsomme vi har gjort her i høst, og forhåpentligvis kan vi fortsette med dette inn i fremtiden til Gamle Munch på Tøyen.

Med et ønske om en bedre by for alle //

xMunchx, Tigerstadsteateret, Agenda X, Spkrbox, Oslo Kunst og Kunnskapsverksted (Kunsthall Oslo), Assata, B16, Silketrykkets Venner, Nøkkel Til Byen, TekstLab, Gamle Munch Kaffebar, Forandringshuset, UngJobb, Tøyen Unlimited, Tøyen Orkester, Company Valiente B, Tøyen Legoklubb og Nabolagshager m.fl.

Foto: Tale Hendnes / TekstLab