TekstLab HangIN på Kulturfest Tøyen

Tøyen Park, Oslo,
tirsdag 14. juni,
kl. 10.00 – 16.00

Kulturfest Tøyen er et samarbeid mellom Den Kulturelle Skolesekken og Miniøya og er en kulturell gave til Osloskolene. Eventet er for Osloskolens elever i niende og tiende trinn og videregående skole.

TekstLab HangIN: Dans, musikk, tegning, sang, rap og poesi 

Har du en god idé som du vil utvikle, skrive eller spille? En låt, tekst, dans, rap eller historie? Har du tanker og ideer om hva fellesskap, tilhørighet og identitet er og betyr for deg? Er du interessert i å eksperimentere med dine egne tanker og ideer, være skapende, uttrykke og bevege deg, skrive og møte andre ungdommer og kunstnere? Vil du teste ut nye ting? I lab’en kan du prøve mikrofonen og lage din egen dans, tekst,  poesi, rap, musikk, lyd og beats/ loopmaskin og dele det du har på hjertet! Stikk innom TekstLab HangIN, møt oss i teltet og prøv ut noe nytt sammen med oss! Her møter du og jammer sammen med andre ungdommer og kunstnere fra TekstLab.

Har du erfaring fra flere kulturer eller snakker og skriver flere språk/dialekter så har du en spennende bakgrunn for å lage nye historier og uttrykk.

I år fyller TekstLab Ung 10 år. TekstLab Ung er støttet av Sparebankstiftelsen DNB, Oslo kommune, Kulturrådet, Bergesenstiftelsen, Kulturtanken, Gjensidigestiftelsen og Områdeløft Grønland og Tøyen

Foto: Frédéric Boudin