Michael Aspli, A Metamorphosis of the Dragonfly

BILLETTER

Sentralen, Forstanderskapssalen,
fredag 22. oktober,
kl. 15.00 – 16.15

Med øyenstikkeren som senter av utforskning: en kroppslig utforskning av øyenstikkerens anatomi, dens handlingsmønster, bevegelser og egenskaper, filtrert gjennom en menneskelig kropp og sanseapparat. Øyenstikkeren sett på fra et menneskelig synspunkt: vår undring rundt denne skapninger, mine personlige opplevelser i møte med den, og det symbolske, åndelige og mytologiske landskapet øyenstikkeren ibor. 

“Slimete og nylig presset ut av ryggen av sitt tidligere selv. Hengende fra halen for å la det nye ytre skjelett ta form. Etter en stund knekkes vingene inn til rett posisjon, halen sklir ut av skallet til hva den en gang var og dragen flyr.” 

Michael Aspli er samtidsdanser med bakgrunn innenfor de urbane stilene.

Michael har vært deltaker i TekstLab Inkubator siden 2019, hvor han har skapt soloforestillingene Shadow Ground og Forest Within, og dansefilmen Rökkr. Han er med i TekstLabs Teaching Artist program og som samskapende kunstner i kollektive produksjoner. 

Koreografi/dans: Michael Aspli

Produsert i samarbeid med TekstLab

Kunstnerisk veiledning: Cecilie Lindeman Steen og Cathrine Bjørndalen

Foto: Mattias Pollok

Gratis inngang, åpent for alle

Arrangementet er en del av TekstLab Performing Arts Festival: Glokale Stemmer 18-30.oktober 2021. 

TekstLab er støttet av: Bergesenstiftelsen, Gjensidigestiftelsen, Kulturrådet, Kulturtanken, Oslo kommune, Områdeløft Grønland og Tøyen, Sparebankstiftelsen DNB og Talent Norge

Fullstendig festivalprogram finner du på tekstlab.com/festival