Lingofestivalen: TekstLab Unge Stemmer på Åpen mic / Deichman Holmlia

Deichman Holmlia, Holmlia Senter vei 16,
mandag 21. mars,
kl. 18.00 – 20.00

MANDAG 21. MARS KL. 18.00

Her møter du Mohammed Elhaji og Hanna Asefaw med flere Unge stemmer fra TekstLab. Det blir rap, musikk og poesi. 

Alle fremføringer er velkomne, enten du driver med musikk, teater, sang, poesi eller slam. Festivalen feirer Verdens poesidag – i utvidet forstand. Vi ønsker mangfold og gjerne innslag på andre språk enn norsk! Maria Karlsen som har lang erfaring med åpen mikrofon på Nordic Black Theatre leder kvelden. Velkommen som publikum eller deltager!

TekstLab Unge Stemmer er en arena for å skape nye stemmer, historier og uttrykk. Her utvikler ungdommer fra hele Oslo sine egne ideer, prosjekter, tekster og kollektive fortellinger. I TekstLab Unge Stemmer er det rom for å eksperimentere, prøve ut på scenen og være i skapende og kreative prosesser i samspill med andre ungdom og kunstnere. 

I TekstLab kan tekst være mange ting – vi jobber med forskjellige muntlige språk og uttrykksformer som dans, tekst, rap, poesi, musikk, film, podcast og mye mer. Har du erfaring fra flere kulturer eller snakker og skriver flere språk / dialekter, så har du en spennende bakgrunn for å lage nye historier og uttrykk.

Man trenger ingen tidligere erfaring, det er åpent for alle og gratis å være med. Bli med på Deichman Holmlias Lingo-festival og feiringen av TekstLab Ung 10 år! 

Når: Mandag 21. Mars kl 18.00
Hvor: Deichman Holmlia

Vil du være med? Ta kontakt med oss og meld deg på her:
Facebook: facebook.com/TekstLab
Instagram: @tekstlab
Mail: ung@adminTelefon: 405 29 912

Velkommen!

TekstLab Unge Stemmer ledes av kunstnerne Shanti Brahmachari, Hanna Filomen Mjåvatn og Christine Vik Bratvold.

I år fyller TekstLab Ung 10 år!
TekstLab Ung er støttet av Sparebankstiftelsen DNB, Oslo kommune, Kulturrådet, Bergesenstiftelsen, Kulturtanken og Områdeløft Grønland og Tøyen.