Lingofestivalen: TekstLab Scratch-JAM / Deichman Holmlia

Deichman Holmlia, Holmlia Senter vei 16,
mandag 21. mars,
kl. 15.00 – 17.00

Har du en idé som du vil utvikle, skrive eller spille? En låt, tekst, dans eller historie? Vil du teste ut noe og prøve deg på scenen? Er du interessert i film og visuell kunst? Vil du være skapende, uttrykke og bevege deg, skrive, møte andre ungdommer og kunstnere? Bli med! Vi møtes, spiser pizza og jammer sammen!

I TekstLab kan tekst være mange ting – vi jobber med forskjellige muntlige språk og uttrykksformer som dans, tekst, rap, poesi, musikk, film, podcast og mye mer. Har du erfaring fra flere kulturer eller snakker og skriver flere språk / dialekter, så har du en spennende bakgrunn for å lage nye historier og uttrykk.

Man trenger ingen tidligere erfaring, det er åpent for alle og gratis å være med.

Bli med på Deichman Holmlias Lingofestival og feiringen av TekstLab Ung 10 år!
Se facebook eventet HER

Når: Mandag 21. Mars kl 15-17.00.
Hvor: Deichman Holmlia

VIL DU PRØVE DEG PÅ SCENEN?
Fra kl. 18.00, samme dag, er du velkommen til å prøve deg på scenen sammen med TekstLab Unge Stemmer under Åpen mic på biblioteket. Les mer HER

Vil du være med? Ta kontakt med oss og meld deg på her:
Facebook: facebook.com/TekstLab
Instagram: @tekstlab
Mail: ung@tekstlab.com
Telefon: 405 29 912

Velkommen!

Scratch er en åpen arena der barn, ungdom og unge kunstnere er skapende sammen, og kan utvikle og dele egne tekster, idéer, konsepter eller prosjekter som er under utvikling.

I år fyller TekstLab Ung 10 år!
TekstLab Ung er støttet av Sparebankstiftelsen DNB, Oslo kommune, Kulturrådet, Bergesenstiftelsen, Kulturtanken og Områdeløft Grønland og Tøyen.

Lingofestivalen er en uke hvor vi feirer morsmål og det språklige mangfoldet i Oslo. Språk er tett knyttet røttene, identiteten og selvfølelsen vår. Språket former måten vi tenker og drømmer på – å lære et nytt språk gir nye perspektiver. I et samfunn som fokuserer mye på viktigheten av å lære norsk er det viktig å huske verdien av språklig rikdom.