Frid fra TekstLab Unge Stemmer på Ungdommens kritikerpris / Sentralen

Sentralen, Øvre Slottsgate 3,
onsdag 16. mars,
kl. 10.00 – 10.30

Onsdag 16. mars står Frid fra TekstLab Unge Stemmer på scenen med egenkomponert tekst og bevegelse på utdelingen av Ungdommenes kritikerpris i Marmorsalen på Sentralen. 

Se eventet her

Frid Ding (19 år) er en ung kunstner fra gruppen TekstLab Unge Stemmer. TekstLab Unge Stemmer er en arena for å skape nye stemmer, historier og uttrykk. Her har Frid, sammen med andre ungdommer fra hele Oslo, utviklet sine egne ideer, prosjekter, tekster og kollektive fortellinger. I TekstLab Unge Stemmer er det rom for å eksperimentere, prøve ut på scenen, være i skapende og kreative prosesser med dans, tekst, rap, poesi, musikk, film, podcast og mye mer i samspill med andre ungdommer og kunstnere. Man trenger ingen tidligere erfaring, det er åpent for alle, gratis å være med – og i år fyller TekstLab Ung 10 år!

I TekstLab Unge Stemmer har Frid fordypet seg i arbeidet med tekst, bevegelse og film og vært med i flere produksjoner. Frid har deltatt og vist eget arbeid i prosess ved en rekke av TekstLabs festivaler og arrangementer som Ung i kunst, Glokale stemmer og Scratch-kvelder ved arenaer som Interkulturelt Museum, Sentralen, i det digitale og offentlige rom. Hun utvikler for tiden sitt eget prosjekt i TekstLabs Prøverom for ungdom, samtidig som hun går på filmlinjen ved Danvik Folkehøgskole. 

Ungdommenes Kritikerpris er arrangert av Foreningen Les

Kontakt oss på: 

Instagram: @tekstlab

Facebook: facebook.com/TekstLab 

Email: ung@tekstlab.com 

TekstLab Unge Stemmer ledes av kunstnerne Shanti Brahmachari, Hanna Filomen Mjåvatn og Christine Vik Bratvold.

TekstLab Ung er støttet av Sparebankstiftelsen DNB, Oslo kommune, Kulturrådet, Bergesenstiftelsen, Kulturtanken og Områdeløft Grønland og Tøyen.

TekstLab Ung fyller 10 år i 2022. 

www.tekstlab.com