Gratulerer ! Årets tildelinger fra Norsk Kulturråd er gitt flere av TekstLabs Inkubator kunstnere

Carl Aquilizan er blant årets stipendmottakere. Han får arbeidsstipend for yngre nyetablerte kunstnere for prosjektet Flower Boy.  Prosjektet er utviklet i TekstLab Inkubator og co-produsert i samarbeid med TekstLab. Flower Boy er en personlig soloforestilling, av og med Carl Aquilizan, som utforsker kjønnsnormer fra et perspektiv av å vokse opp mellom vestlig og asiatisk kultur.

Christian Beharie har mottatt Diversestipend fra Stipendkomiteen for populærekomponister. I Inkubator arbeider Christian med utvikling av tekst, melodiutivkling og sjangereksperimentering. Han arbeider også med fordypning i formidling, vokaluttrykk og har produsert og spilt inn eget materiale. Christian hadde en solokonsert Beharie på Sentralen i 2019 og i 2022 er han nominert til spellemann i klassen RnB/Soul for sin andre EP «Beharie // Beharie»!

Michael Aspli har mottatt stipend fra Stipendkomiteen for dansekunstnere. Michael Aspli har fra og med 1. mai 2019 vært med som deltager i TekstLab Inkubator. Michael arbeider med å utvikle sitt eget prosjekt A metamorphosis of the dragonfly. Prosjektet har mange samarbeidspartnere og TekstLab Inkubator støtter Michaels kunstneriske prosess og utvikling med blant annet tilgang til prøvestudio og veiledning med blant annet dansekunstner Cecilie Lindeman Steen.

Foto: Joshua Jacob fra Carl Aquilizans forestilling Flower Boy.